• Home
  • /
  • About me – Kirsten

About me – Kirsten

Wie ben ik nog meer?

Ik ben.. Kirsten en ik ben 28 jaar. Ik hou ontzettend van kamperen, lekkere ontbijtjes (het liefste de hele dag), wilde bloemen, reizen, schrijven, fotograferen, op de bank wegkruipen met een goed boek, vampier- en weerwolfseries op Netflix, bruiloften, bananenbrood, sprookjes en wandelen in de natuur met ons hondje.

[table id=3 /]

Ik zou ooit.. heel graag in ons eigen gepimpte kampeerbusje (die is er dus helaas nog niet) de wereld rondreizen met mijn man Stefan en onze herder Butch, een hondenopvang openen of in een dierenasiel werken, een boek schrijven, een pluktuin openen en een eigen bed&breakfast hebben waar ik lekkere ontbijtjes en high teas serveer. Volgens mijn man ben ik trouwens heel goed in romantiseren, maar dat had je misschien al door! 🙂 Maar wat zei Walt Disney ook alweer? “If you can dream it, you can do it”.

[table id=4 /]

Ik ben.. dan wel een dromer, maar ik ben ook een denker. Ik hou van logica en van redeneren. Ik kan goed plannen, maar ik kan diezelfde planning ook heel goed vooruit schuiven. Ik ben introvert en hou van lekker thuis zijn, maar ik hou ook heel erg van feestjes met vrienden en familie en van gezelligheid.

Liefs,

Kirsten

Handtekening The Early Morning Blog